SAMARBEJDE

Med tome consulting

 

Vi beskæftiger os med ledelsesrådgivning og forretningsudvikling – og vi sikrer både overblik, en konkret tilgang til opgaveløsningen samt forankring.

01. SAMARBEJDE

Vi løser både store og små projekter og arbejder bredt med private virksomheder, offentlige virksomheder og organisationer. Vi er ikke blege for at udfordre kunders meninger og handlemåder.

02. PROCES

For os er rådgivning og eksekvering et regulært håndværk med egen værktøjskasse, hvor vi har de samlede kompetencer og erfaring til at sikre et succesfuldt projektforløb.

03. FEEDBACK

Vores kunder anbefaler os og vender ofte tilbage for at fortsætte samarbejdet, når en ny problemstilling opstår. Og de fortæller gerne om deres egne oplevelser, udfordringer og projektforløb.

04. TIMING

Brug os når du har behov for rådgivning eller  salgs- og marketing kompetencer i form af en rutineret projektleder eller ekstra ledelseskraft i en begrænset periode. Få aftalt et uforpligtigende møde. 

Samarbejde

Uvildig rådgivning ud fra jeres mål og behov 

Vi løser både store og små projekter og arbejder bredt med private virksomheder, offentlige virksomheder og organisationer. Vi er et alternativ til de mere etablerede konsulentvirksomheder.

Samarbejdet med vores kunder styrkes af at:   

  • Vi evner at sætte os ind i og forstå jeres forretning
  • Vi ser jeres virksomhed med andre øjne og kan udfordre jeres måde at tænke og agere på
  • Vi tilpasser vores kommunikation, så budskaberne er klare og forståelige
  • Vi skaber de resultater og forandring, som vi har aftalt
  • Vi forbereder jer på at tage over, når vi ikke længere er til stede

vores proces

Vi er kundens rådgiver med egen værktøjskasse

Efter en årrække hos en global konsulentvirksomhed og andre virksomheder med fokus på gennemprøvede processer og høj leverancesikkerhed, er der naturligvis indarbejdet en vis arbejdsrytme, hvor selve kvaliteten i leverancerne sættes i højsædet. Således kan vi sikre, at der ydes kvalificeret rådgivning og professionel styring af opgaverne fra idé til reel handling.

I alle vores projekter er vi kundens rådgiver. Vi hjælper med at fastlægge mål og klarlægge risici. Fokus er på at projekterne styres målrettet, drives frem og forankres, så den ønskede forandring nås.

Hos Tome Consulting er vores kunders interesser vigtigere end vores omsætning. Vi fortæller sandheden og er ikke blege for at udfordre kunders meninger og handlemåder. Samtidig med udfører vi kun arbejde, der er nødvendigt og ligger inde for vores kompetenceområder.

Projektledelse og interessenter

Vi fastlægger mål og kortlægger risici og rapporterer løbende.

økonomi-, tids- & Ressourcestyring

Indsatsen justeres løbende for at sikre maksimal værdiskabelse.

Gennemprøvede projektværktøjer

Vi har erfaring med vandfalds- og agile metoder i både små og store teams.

Forandringsledelse og forankring

Vi kommunikerer efter aftale og behov, og vi sikrer, at anbefalinger matcher jeres situation. 

dine udfordringer er vigtiGst

Vi løser de aftalte udfordringer sammen med jer og ikke alt muligt andet.

Kun inden for vores kompetenceområder

Vi sikrer de rette interne og eksterne team- kompetencer, så vi kommer sikkert i mål. 

Solidt kundefeedback

Kundetilfredshed er i højsædet 

Vores kunder anbefaler os og vender ofte tilbage for at fortsætte samarbejdet, når en ny problemstilling opstår. Og de fortæller gerne om deres egne oplevelser, udfordringer og projektforløb.

%

Af kunderne anbefaler Tome Consulting

%

AF KUNDERNE VENDER TILBAGE

UDTALELSER

“Tome Consulting skaber fremdrift i komplekse

organisationer, processer og situationer”

CFO HOS DANSK PENSIONSSELSKAB

"Som ny leder fik jeg i Tom en perfekt sparringspartner – der både har styr på værktøjskassen og masser af praktisk erfaring til at sikre overblik og konkret tilgang til opgaveløsningen. Jeg ser ham som en gave sendt fra direktionen. Og jeg sparrer fortsat løbende med ham…"

OMRÅDELEDER HOS DANSK BEREDSKAB STRATEGIFORMULERING OG LEDELSESSTØTTE

"Tom var en livline i en alt for presset tid. Allerede fra første møde gjorde han en stor forskel og hjalp igennem hele forløbet med at sparre om og løse udvalgte opgaver som strategi- og ledelsespræsentationer samt indkøring af en ny ledergruppe. Det var som om at få ekstra timer i døgnet. Vi glæder os til at få ham på besøg igen…"

UNDERDIREKTØR HOS DANSK PENSIONSKONCERN   LEDELSESSTØTTE 

"Tom har indsigten og modet til, at vi i ledergruppen får taget hul på de svære emner. Han viser kant og er en god facilitator af de strategiske diskussioner, så vi kommer sikkert i mål…"

SVP HOS DANSK FINANSIEL VIRKSOMHED STRATEGIFORMULERING OG -EKSEKVERING 

"Tom er den, der finder afbalancerede løsninger, hvor alle involverede er glade. Han ser problemerne længe før de opstår, og han får dem også væk, før de eksploderer i dit ansigt. Tom giver gode råd – især når du ikke ved, du har brug for dem…"

CFO HOS DANSK PENSIONSSELSKAB INTERESSENTHÅNDTERING OG LEDELSESSTØTTE 

"Tom er en betroet rådgiver, der arbejdede med lederne på tværs af organisatoriske grænser, og fik os til at nå de vigtigste mål. Hans tillidsskabende adfærd, gode interessentkompetencer og solide beslutningsmateriale hjalp os med at navigere i et komplekst miljø…"

CTO HOS GLOBAL PRODUKTIONSVIRKSOMHED INTERESSENTHÅNDTERING OG LEDELSESSTØTTE

"Utrolig glad for hastigheden, fleksibiliteten, forståelsen og fortolkning af opgaven, og den pragmatiske tilgang. Det var utrolig let at samarbejde med jer. Du indhenter de rette kompetencer til opgaven, og derfor ved jeg, at hvis jeg har en opgave næste gang, at du vil have mulighed for at løse den..."

KOMMERCIEL DIREKTØR I DANSK SERVICEVIRKSOMHED MARKEDS- OG KUNDEANALYSE

vores kunders behov findes i krydsfeltet mellem 

Strategiudvikling, forretnings- transformation og sales excellence

Vores kunder ønsker at skabe resultater og forandring med forretningsudvikling. Det vil sige, at vi typisk løser opgaver for topledelsen og salgs- og marketingdirektører i små og mellemstore virksomheder, partnere i større konsulentvirksomheder og interim bureauer.

Vi rådgiver dig om en lang række områder og inden for en bred vifte af brancher og sektorer. Dog har specielt virksomheder og organisationer inden for finansiel service, rådgivning, software og telekommunikation, industriel produktion, energi og det offentlige tidligere været i fokus.

Ledelsesrådgivning

Få identificeret muligheder for at forbedre og drive forbedringer af forretningsprocesser

Marketingledelse

Få den kendskabs– og salgsfremmende kommunikation til at hænge tæt sammen

B2B salgsledelse

Få øget salgs-produktivitet, lavere salgsomkostninger og markant hurtigere salgscyklusser