ledelsesrådgivning

for dansk forretnings- område

 

Vækststrategi og ledelsesstøtte

Intro

Ny leder får daglig støtte og forankret vækststrategien 

Kunden er en ledende dansk virksomhed, der har en dominerende markedsandel inden for sine fagområder. Området har i en periode manglet en leder og oplever faldende indtægter.

Case

Vækststrategi for dansk forretningsområde 

PROBLEM

 

Der savnes planer, der kan stabilisere området og skabe fornyet vækst.

TEAM

Tom Elberling var projektleder for et team bestående af virksomhedens udvalgte ledere og områdets medarbejdere.
 

LØSNING

 

Samtidig med ansættelse af en ny leder entreres der med ekstern assistance fra Tome Consulting for at give de bedste opstartsmuligheder samt hjælpe med at formulere en forretningsstrategi for området. Udover selve hovedleverancen – der udgøres af en analyse af forretningsområdets nuværende situation (AS-IS) samt markedet for områdets ydelser, formuleres en række forretningsmål (TO-BE) samt handlingsplaner for at opnå disse – ydes der daglig ledelsesstøtte samt hjælp til at igangsætte og drive udvalgte initiativer i løbet af samarbejdet.

RESULTAT

Virksomheden fik en guidet rejse fra formulering af vækstmål til klare planer for at opnå disse. Lige så vigtigt var evnen til at tage fuldt ejerskab for implementering af initiativerne. Her blev teamet hjulpet godt på vej, da både ledelse og medarbejdere har arbejdet tæt sammen for at formulere planerne. Dermed forløb den kritiske forankringsfase gnidningsfrit.

Forrige

« TVÆRGÅENDE FORRETNINGSPROCESSER

Næste

FRA VISION TIL FÆRDIGT PRODUKT »