om tome consulting

netværket,
navnet & profilen

behov for et servicetjek?

få en times gratis sparring

om tome consulting

Vi indgår i et bredt samarbejds netværk  

Tome Consulting er etableret i efteråret 2009 samt som ApS i 2015. Virksomheden bliver ledet og drevet af Tom Elberling med fokus på rådgivningsydelser og operationel eksekvering inden for forretningsudvikling, herunder marketing og salg. Dog har virksomheden adgang til et bredt netværk af eksperter og samarbejdspartnere, der kan trækkes på til den konkrete opgave – blandt andet inden for IT, finans, jura, design, research og analyse – samt bemanding til projekt- og udviklingsteams.

om navnet

Det handler om at tilvejebringe viden og svar… 

Navnet skal udtales på engelsk (ˈtōm kən-ˈsəl-tiŋ) og er en sammentrækning af Tom Elberlings navn og selskabets virke inden for konsulentrådgivning og eksekvering. Desuden er det så heldigt, at tome (fra latin tomus afskåret stykke, bind, af græsk tomos), betegner et bind eller en del af et litteraturværk. Typisk et bogværk der indeholder visdom eller lærdom.

Netop dette – at være en del af et større hele i en proces hvor viden og svar tilvejebringes – er konceptet bag Tome Consulting. For at blive i det lettere abstrakte modsvarer rådgivningsydelserne at bruge et leksikon eller en søgemaskine for at finde et svar på et spørgsmål samtidig med at den efterfølgende operationelle eksekvering af løsninger vil hjælpe til at forbedre udkommet af vores kunders forretningsudvikling.

Med andre ord hjælpes du til at finde løsninger, opstille mål og nå dem.

Lad os samarbejde

om profilen

Lær os bedre at kende…

Tom Elberling, der er direktør i Tome Consulting ApS, har over 20 års erfaring fra ledelse af strategi- samt forretningsudviklende aktiviteter i Danmark, Europa, USA og Asien – og hans spidskompetencer findes inden for konsulentrådgivning, strategisk markedsføring og relationssalg.

Udover engagementet i Tome Consulting siden 2009 har Tom bl.a. haft stillinger som:

  • Relations- og salgsansvarlig hos servicefællesskabet Forca
  • Manager (strategi) hos den globale konsulentvirksomhed Accenture
  • Salgschef i 3 opstartsvirksomheder inden for grafisk kommunikation, ERP løsninger samt avanceret webtracking- og analyse
  • Area Sales Manager hos NKT

Tom har en Cand.Merc. (IMM) fra Handelshøjskolen i København, CBS med MBA tilvalgsfag fra University of Washington, WA, USA. Han taler og skriver dansk og engelsk flydende samt forstår tysk, svensk og norsk.

Start en dialog

5 + 5 =

Kanonbådsvej 2, 1437 Kbh K
+45 4181 3339
mail@tomeconsulting.dk